Viemärin ja putkistojen kuvaus

Suoritamme putkistojen kuvaustöitä monipuolisesti mm. jätevesiviemäreiden, sadevesiviemäreiden ja infrarakentamisen parissa. Viemärikuvauksella selvitetään helposti esimerkiksi viemärin toimintaa haittaavat ongelmat, kuten painaumat, rikkoutumat ja irronneet liitokset. Paikantamalla putkien sijainti ja ongelmakohta on helppo selvittää. Kuvaus on syytä suorittaa, mikäli viemäri toistuvasti tukkeutuu tai on muuten epäilyksiä putkiston kunnosta. Kuvauksella voidaan myös selvittää esim. piilokaivojen sijainti tai uusien putkistojen asennuslaatu.

Kuntokartoitus kertoo kattavasti putkiston rakenteellisen ja toiminnallisen kunnon ja korjaustarpeet. Mahdolliset viemäristä johtuvat hajuhaitat on mahdollista kartoittaa savukokeella, joka paljastaa hajuvuodot ja ongelmat tuuletusviemärissä.

Ennen kuvausta viemäri lähes aina pestään, jotta kuvauksen laatu on kelvollinen. Kuvaus suoritetaan kyseiseen kohteeseen soveltuvalla työntö- tai robottikameralla. Palvelu aloitetaan usein putkiston pesulla. Kuvaus tehdään kohteeseen sopivilla viemärikameroilla, joko työntö- tai robottikameralla. Palveluumme kuuluu lisäksi kuvausmateriaalin ja kirjallisen raportin toimittaminen asiakkaalle pilvipalvelun kautta tai muistitikulla.

Tilaa tai kysy tarjous soittamalla, sähköpostitse tai tilauslomakkeella!

Kuvausrobotit
Työntökamera

Tilaukset ma–pe klo 8–16.
Hälytystyöt myös muina aikoina.

Tilauslomake


    0400 551 333